Mi Vida sin Mi

Mi Vida sin Mi

Bé, són molts dies sense escriure res, no sé ben bé per quin motiu. Potser és que les coses passen massa ràpidament i no vull adonar-me’n, però aquestes canvien i ningú ho pot evitar. Fer el buit en mi no farà que el món deixi de girar fins que decideixi quins camins vull agafar.

Avui he tornat a mirar ‘Mi vida sin mi’. I dic que hi he tornat perquè ja ho havia fet; al cinema i compartint-la amb una persona de les que la fan encara més especial. És d’aquelles pel·lícules que et desperten, que et fan ascendir quilòmetres cap al cel en pocs segons i et permeten mirar avall, amb objectivitat i amb un criteri que sense voler anem oblidant. És una de les flors d’aquest petit jardí­ que ja poques persones s’adonen que existeix.

I precisament quilòmetres i quilòmetres són els que recorreré a principis d’agost, quan voli cap a Suècia i, des d’allà , recorri paratges impossibles en busca d’Ítaca.

És estrany, però em sento una mica més viu.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.