Prova videpost: Mare de Déu del Mont

Llegint aquest article sobre videoposts a tintachina m’he animat a provar-ho. En aquest cas, he fet la prova amb una petita grabació feta a mitjans de desembre des de la terrassa del restaurant situat a la Mare de Déu del Mont (Girona). La vista és esplèndida i totalment recomanable, només espatllada per les antenes de la vessant est.

3 pensaments a “Prova videpost: Mare de Déu del Mont”

  1. Ei, molt maca la prova… Passava per aquí i tot i que dius que és d’un restaurant de Girona… vaig estar amb unes vistes molt semblants per sobre de Terrassa, s’hi veia tota la immensitat i al mig, sortint d’entre la boira, Montserrat.

  2. Bones! I com es diu el lloc que comentes, o com s’hi arriba? Sona interessant. M’ha agradat la teva web! Jo aviat escriuré sobre el viatge que acabo de fer a Islàndia, potser t’interessa, és un país que s’ha de veure 🙂

  3. Ah, ja ho recordo… el Poble és sant Llorenç del Munt, però clar el restaurant està apartat i no recordo com es diu 🙁

    Ah, tot just hi ha uns amics nostres que van tornar diumenge d’Islàndia també! Ja em van dir que només hi ha tres vols al més 😮 Seguirem mirant a veure què expliques!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.