Gràcies, Llach

20070325_llach.jpegGràcies per tot el que has fet no només per aquest país, sinó per cada una de les persones que ens hem pogut conèixer millor gràcies a la teva música i la teva lletra. Poques vegades un artista, un músic, ha servit en tants camps i moments a una societat com ho has fet tu. Però el que té més mèrit és haver aconseguit entrar en el grup privilegiat de cantautors que no tan sols volen fer arribar el seu missatge amb la paraula, sinó també amb grans composicions i donant protagonisme a la música. Hi han bons cantautors i també bons músics; però molts pocs saben unir aquestes dues vessants.

Amb certa tristesa però també amb un somriure, m’acomiado. Lluís Llach, un dels millors fruits que han donat aquest país.

Recomano:

– Llegir aquesta personal entrevista del 2 de març del 2007 (Presència).

– Veure diferents vídeos, com els emocionants moments de la cançó Laura al Camp Nou o la força de l’Estaca, al mateix concert.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.