Cartellera 25/01/2008

Entre d’altres coses, també m’he de posar al dia del cine. No sé vosaltres però jo estic enganxat a FilmAffinity, una web on pots crear el teu perfil cinèfil votant les pel·lícules i a partir d’aquí se t’assignen unes “ànimes bessones”, o sigui, altres persones amb els mateixos gustos que tu. Això et permet rebre recomanacions, o al veure la fitxa d’una pel·lícula saber la nota que gent amb els teu perfil li ha donat. Té moltes altres avantatges, com crear llistes personalitzades, veure completes fitxes i crítiques, trailers, … proveu-ho i si us registreu passeu-me el vostre usuari (el meu és Dimas_sc).

La meva llista de pròximes estrenes que no em vull perdre s’està engrandint. De les estrenes d’aquesta setmana estava esperant ansiosament “Hacia rutas salvajes” (FitxaTrailer). També sembla interessant “4 meses, 3 semanas y 2 días” (FitxaTrailer), diuen que la millor pel·lícula europea de l’any 2007.

De totes maneres encara em queden per veure algunes anteriors que aguanten en cartellera, com “En el valle de Elah”, “Expiación – Más allá de la pasión”, “Viaje a Darjeeling”, “Caramel”, “Lejos de ella”, “This Is England” o “XXY”.

Accepto recomanacions.

2 pensaments a “Cartellera 25/01/2008”

  1. Me felicito porque reanudas tu página y espero con curiosidad tu relatos sobre tu últimos viejes, en especial Berlin. Un abrazo

  2. Tot esperant ansiosament les fotos, espero algun comentari sobre la peli del paio que se’n va amb una ma a cada ou a Alaska…
    Un petonet!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.