Extremoduro torna!

Extremoduro torna, i amb força! A finals de maig tenen previst treure nou disc i poc abans haurà  començat la gira. Ja han avançat alguns concerts, entre els quals el de Girona! A Fontajau el 13 de juny, entrades ja a la venta a TickTackTicket (jo ja les tinc, i tu? :-)).

A la seva web ja hi ha la intro del disc, la cançó Dulce introducción al caos, genial. El disc es dirà  La ley innata y sembla que serà amb un format similar a Pedra, però encara no està  clar si serà  una sola canço llarga o n’hi haurà  alguna altra.

3 pensaments a “Extremoduro torna!”

 1. siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  extremoduroooooooooooo

  ian tink lentrada apuuuunt x Gironaa!!!
  jijiji

  sok feliiiiç!!!!!

  :D:D:D

  by:nere-*

 2. sou uns cracs
  sou d’es millors grups que cantau en castellà
  amem si veniu a mallorca

  sort!!!!!!!!!!!!!

  que vagi be la gira

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.