Kayak a Noruega

El 30 de juliol d’aquest 2016 ens vam dirigir amb el Club Piragüisme Salt-Ter cap a Noruega per veure el país des d’un altre punt de vista: fent kayak als seus rius. Fins el 21 d’agost i després de més de 3000km per carretera vam gaudir dels seus paisatges i sobretot de les seves aigües braves: Store Ula i les seves cascades, el fatídic Bovra “Upper”, el relaxant Sjoa, … Fins i tot ens va donar temps de fer alguna baixada amb rafting i d’algun dia de descans que vam aprofitar per fer turisme: Geiranger, la Trollstigen, la carretera atlàntica…

Abans de marxar vaig investigar i vaig fer un recull dels rius per fer kayak a Sjoa, Voss i altres rius navegables de Noruega.

Gràcies a en Joaquim Fontané podem gaudir d’un vídeo que en resumeix l’experiència:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.