BTT La Tramun 2017 en 2 etapes

El cap de setmana del 18 i 19 de novembre vam seguir la ruta Tramun 2017 amb BTT, 68km amb 2100m de desnivell. La fem en dues etapes per tenir temps de gaudir del paisatge, la xerrameca i les fotos. Deixem un cotxe a Hostalets d’en Bas, farem nit a Amer, i arribarem a Girona on tenim l’altre cotxe que farem servir per recuperar el primer.

Ruta preciosa per la quantitat de corriol tècnic i divertit i pels seus paisatges. La 1a etapa fins Amer és la més dura. Per nosaltres ha estat 100% ciclable excepte algun metre del primer dia pujant a la Salut. La baixada més tècnica potser la del segon dia baixant de Sant Roc.

Un petit resum en vídeo perquè us feu una idea del paisatge que l’envolta:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.